Δήλωση βλάβης:   2262028333

Τμ. Καταναλωτών:    2262022547

ΔΕΥΑΘ - ηλεκτρονική εξόφληση λογαριασμών

Σήμερα στις 26/10/2022 και ώρα από τις 7:00 πμ έως τις 3:00 μμ θα γίνει αποκατάσταση βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 15 – 22 λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από τις εργασίες του αναδόχου του φυσικού αερίου.

Η διακοπή ύδρευσης θα γίνει στις εξής περιοχές:

Οδός Οπλαρχηγού Βόγκλη

Οδός Αμφίωνος

Περιοχή Συνοικισμού

Ευρύτερη Περιοχή ΄΄ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΩΛΗ – ΣΤΑΘΜΟΥ΄΄

      

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ

Ο Πρόεδρος

Κωσταντίνος Βόλης

Η ΔΕΥΑ Θήβας ενημερώνει τους κατοίκους του οικισμού του Πλατανακίου του Δήμου Θηβαίων, ότι λόγω εργασιών συντήρησης μίας εκ των δύο γεωτρήσεων, θα υπάρχει μειωμένη παροχή πόσιμου νερού στη δεξαμενή από την Δευτέρα 08-08-2022 μέχρι και την Τετάρτη 10-08-2022. Παρακαλούνται οι κάτοικοι του οικισμού να περιορίσουν την κατανάλωση νερού κατά το διάστημα αυτό.

 

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Βόλης

Η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει τους κατοίκους της Αλυκής ότι, παράλληλα με την εκ περιτροπής υδροδότηση του οικισμού, θα ενισχύσει τη δεξαμενή με την μεταφορά νερού με μισθωμένο όχημα (βυτίο) προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των καταναλωτών.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να περιορίσουν την άσκοπη κατανάλωση όπως π.χ. με το πότισμα κήπων, πλύσιμο αυτοκινήτων, πεζοδρομίων και δρόμων, προκειμένου να αποδώσουν τα μέτρα που λαμβάνουμε για την επαρκή υδροδότηση του οικισμού.

 Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Βόλης

Σελίδα 1 από 8

© 2023 Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Θήβας