Δήλωση βλάβης:   2262028333

Τμ. Καταναλωτών:    2262022547

ΔΕΥΑΘ - ηλεκτρονική εξόφληση λογαριασμών

Με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας παροχής των υπηρεσιών μας και την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών μας, η ΔΕΥΑ Θήβας προχωρά σε αναβάθμιση της ψηφιακής της πλατφόρμας.

Εξ’ αιτίας του γεγονότος αυτού, για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 21.09.2023 έως και την Τρίτη 26.09.2023 το φυσικό ταμείο της επιχείρησης θα παραμείνει κλειστό και δε θα πραγματοποιούνται εισπράξεις-εξοφλήσεις, διακανονισμοί και νέες συνδέσεις ύδρευσης και αποχέτευσης.

Εναλλακτικά, κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, οι εισπράξεις-εξοφλήσεις λογαριασμών και διακανονισμών μπορούν να πραγματοποιούνται διαδικτυακά στο ebill, καθώς και μέσω τραπέζης ή σε ΕΛΤΑ και Πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

 

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ

Ο Πρόεδρος 

 Κωνσταντίνος Βόλης

Λόγω βλάβης στο δίκτυο προσαρμογής του νερού από την ΕΥΔΑΠ προς τη δεξαμενή Ελλοπίας έχει προκύψει έλλειψη νερού.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι στην Ελλοπία να περιορίσουν την κατανάλωση νερού έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη.

Για την άρση του περιορισμού της κατανάλωσης θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωσή όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης.

 

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ

Ο Πρόεδρος 

 Κωνσταντίνος Βόλης

Η ΔΕΥΑ Θήβας ενημερώνει τους κατοίκους της Θήβας ότι παρουσιάστηκε βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης επί της οδού Λοξής Φάλαγγος 3 από εργασίες που πραγματοποιήθηκαν για την τοποθέτηση αγωγών φυσικού αερίου.

Για την αποκατάσταση της εκτεταμένης βλάβης του δικτύου ύδρευσης είναι αναγκαία η διακοπή της υδροδότησης όλης της πόλης.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Το σημείο έχει σηματοδοτηθεί και παρακαλούνται οι διερχόμενοι, πεζοί και οδηγοί, να είναι προσεκτικοί.

 

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ

Ο Πρόεδρος 

 Κωνσταντίνος Βόλης

Η ΔΕΥΑ Θήβας ενημερώνει τους κατοίκους της Αλυκής της Δ.Ε. Θίσβης, ότι η προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 12-07-2023 διακοπή υδροδότησης των χαμηλών τμημάτων του οικισμού δεν θα γίνει και θα μετατεθεί για αύριο Πέμπτη 13-7-2023 λόγω μη επάρκειας της δεξαμενής εξαιτίας της βλάβης στον κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης. Από Παρασκευή 14-7-2023 θα συνεχιστούν κανονικά οι προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή των χαμηλών τμημάτων του οικισμού από 9.00μμ το βράδυ, έως 9:00πμ της επομένης.

   

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Βόλης