Δήλωση βλάβης:   2262028333

Τμ. Καταναλωτών:    2262022547

ΔΕΥΑΘ - ηλεκτρονική εξόφληση λογαριασμών

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΝ

Στo πλαίσιo του πανθηβαϊκού συλλαλητηρίου, η ΔΕΥΑ ΘΗΒΑΣ συμπαραστέκεται στον αγώνα του Δικηγορικού Συλλόγου ενάντια στην επιχειρούμενη κατάργηση του Πρωτοδικείου Θήβας. Για το λόγο αυτό, όπως όλες οι δημοτικές επιχειρήσεις, αναστέλλει τη λειτουργία της από σήμερα Πέμπτη 1/2/2024 στις 12:00 το μεσημέρι έως αύριο Παρασκευή 2/2/2024 στις 07:00 το πρωί, οπότε και θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά.

       

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Βόλης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΘ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δικηγορικού Συλλόγου και του Δήμου Θηβαίων, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα για την ανατροπή των κυβερνητικών σχεδίων που στοχεύουν στην υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Θήβας και την μετατροπή του σε «περιφερειακό» Πρωτοδικείο, με απώτερο σκοπό την πλήρη κατάργησή του.

Το κλείσιμο άλλης μίας νευραλγικής δημόσιας υπηρεσίας στη Θήβα, τα σχέδια για ακόμη περισσότερες «συγχωνεύσεις» το επόμενο διάστημα, πρέπει τώρα να σημάνουν συναγερμό.

Για το λόγο αυτό, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και το Σωματείο των εργαζομένων της ΔΕΥΑΘ τασσόμαστε στο πλευρό του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας και ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των συναδέλφων στο πανθηβαϊκό συλλαλητήριο.

       

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Βόλης

       

Για το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Ζαννιάς

Το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΘ ανακοινώνει τη συμπαράσταση του στο Δικηγορικό Σύλλογο Θήβας και την αντίθεση του στα σχέδια της κυβέρνησης για την αναμόρφωση του Δικαστικού Χάρτη της χώρας με τα οποία προωθείται η συγχώνευση των δύο Πρωτοδικείων της Βοιωτίας και η μετατροπή του ενός σε παράρτημα του άλλου.

Η Βοιωτία πρέπει να αποτελέσει μια από τις εξαιρέσεις και να παραμείνουν τα Πρωτοδικεία της Βοιωτίας ως έχουν ή να οριστεί ως μητροπολιτικό το Πρωτοδικείο της Θήβας γιατί πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέλει ο νόμος.

   

Η ΔΕΥΑΘ ενημερώνει τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης, ότι συνεχίζεται η αντικατάσταση των συμβατικών υδρομετρητών με ψηφιακά υδρόμετρα.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές όπως παρέχουν πρόσβαση στις οικίες τους ώστε να καταστεί δυνατή από το αρμόδιο συνεργείο η καθολική αντικατάσταση.

Επιπλέον επισημαίνεται η αποφυγή παρέμβασης στα νέα ψηφιακά υδρόμετρα για την αποφυγή διαρροών νερού εντός του φρεατίου. Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο διαπιστωθεί διαρροή παρακαλούμε πολύ όπως δηλώσετε τη βλάβη στο 2262028333.

       

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Βόλης