Δήλωση βλάβης:   2262028333

Τμ. Καταναλωτών:    2262022547

ΔΕΥΑΘ - ηλεκτρονική εξόφληση λογαριασμών

Η ΔΕΥΑ Θήβας ενημερώνει τους κατοίκους της Τ.Κ. Ξηρονομής της Δ.Ε. Θίσβης, ότι λόγω σοβαρής έκτακτης βλάβης σε κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης, σήμερα Πέμπτη 20-04-2023 θα γίνει διακοπή της υδροδότησης από τις 9:30 έως τις 14:30.

       

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Βόλης

Η ΔΕΥΑ Θήβας ενημερώνει τους κατοίκους των οικισμών Αλυκής και Αγίου Νικολάου της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης, ότι στις 05/12/2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα από τις 07:00 έως και τις 17:00, ξεκινάνε εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των φίλτρων και της δεξαμενής στο Διυλιστήριο Δομβραίνας το οποίο τροφοδοτεί με νερό τους οικισμούς της Αλυκής και του Αγίου Νικολάου. Παράλληλα θα γίνει καθαρισμός και συντήρηση στην δεξαμενή νερού της Αλυκής. Παρακαλούνται οι κάτοικοι των παραπάνω οικισμών να περιορίσουν την κατανάλωση νερού κατά την διάρκεια των εργασιών προκειμένου να αποφευχθεί η διακοπή της υδροδότησης. Ζητάμε την κατανόησή σας.

      

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ

Ο Πρόεδρος

Κωσταντίνος Βόλης

Λόγω έκτακτης βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης, θα γίνει διακοπή ύδρευσης την Τετάρτη 03/11/2022 και ώρα από τις 9:00 πμ έως τις 2:30 μμ στην ευρύτερη περιοχή από κόμβο Ταχίου έως και Αγίας Τριάδος.

      

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ

Ο Πρόεδρος

Κωσταντίνος Βόλης

Ενημερώνουμε τους κατοίκους των Βαγίων ότι προκειμένου να γίνει ζωνοποίηση του δικτύου ύδρευσης, η επιχείρηση θα προβεί σε ελέγχους των βανών του δικτύου, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή της υδροδότησης σε διάφορα σημεία κατά τη διάρκεια της ημέρας για τις επόμενες δέκα (10) ημέρες που θα διαρκέσει ο έλεγχος.

      

Για το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ

Ο Πρόεδρος