Δήλωση βλάβης:   2262028333

Τμ. Καταναλωτών:    2262022547

Καλώς ήλθατε στη ΔΕΥΑ Θήβας

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της ΔΕΥΑΘ σας καλωσορίζουμε στον επίσημο δικτυακό μας τόπο.

Κτίριο ΔΕΥΑΘ Η ΔΕΥΑΘ ασκεί τις δραστηριότητες της ύδρευσης και της αποχέτευσης στη Δημοτική Ενότητα της Θήβας (τοπικές κοινότητες Αμπελοχωρίου, Ελεώνα, Μουρικίου, Νεοχωρακίου και Υπάτου), τη Δημοτική Ενότητα Βαγίων, τη Δημοτική Ενότητα Θίσβης (τοπικές κοινότητες Θίσβης, Δομβραίνας, Χωστίων, Ελλοπίας και Ξηρονομής) καθώς και τη Δημοτική Ενότητα Πλαταιών (τοπικές κοινότητες Πλαταιών, Λεύκτρων, Λουτουφίου, Μελισσοχωρίου και Καπαρελλίου).

Στο πλαίσιο αυτό λειτουργεί υδρευτικό δίκτυο 379,2 χιλιομέτρων και εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού προκειμένου να προμηθεύει με νερό άριστης ποιότητας 20.000 νοικοκυριά με ένα συνολικό πληθυσμό περίπου 40.000 κατοίκων. Επίσης, λειτουργεί δίκτυο για τη συλλογή των λυμάτων στις Δημοτικές Κοινότητες Θήβας και Βαγίων, μήκους 95,2 χιλιομέτρων και Εγκατάσταση Επεξεργασίας τους για την ασφαλή διάθεσή τους. Τέλος, λειτουργεί δίκτυα ομβρίων υδάτων στο σύνολο της περιοχής αρμοδιότητάς της.

Με την ιστοσελίδα μας σας προσφέρουμε ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας, που διαρκώς θα εξελίσσεται. Με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων και εφαρμογών, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αντλήσετε ένα πλήθος πληροφοριών για όλο το φάσμα της λειτουργίας μας, να επικοινωνήσετε μαζί μας αλλά και να προβείτε σε πολλές καθημερινές συναλλαγές από την άνεση του σπιτιού σας.

Η ΔΕΥΑΘ στη διάρκεια της λειτουργίας της έχει συμβάλει καθοριστικά στην τοπική ανάπτυξη, την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, με παρακαταθήκη τον κοινωφελή και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα της, τη μακρά ιστορική της διαδρομή και την προσήλωσή της στην αποστολή της για παροχή ποσοτικά επαρκούς και ποιοτικά κατάλληλου νερού στους πολίτες και για αποτελεσματική και ασφαλή συλλογή, επεξεργασία και διάθεση των λυμάτων.

Σας διαβεβαιώνουμε πως μέσα από το συνεχή προγραμματισμό νέων έργων για την αναβάθμιση των δικτύων, των εγκαταστάσεων και της υλικοτεχνικής της υποδομής, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες στον πολίτη του Δήμου Θηβαίων με γνώμονα τη διαφάνεια, την ποιότητα, την αειφορία και την βιώσιμη χρήση του ύδατος με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος.

Αγαπητοί συνδημότες, σας καλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που αυτή προσφέρει.

Καλή περιήγηση

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η διαρροή νερού είναι και "δική μου" υπόθεση!

Ενημερώστε μας αμέσως για οποιαδήποτε διαρροή νερού στην πόλη μας στο τηλέφωνο 2262028333.

Αν η διαρροή εντοπίζεται στην εσωτερική σας υδραυλική εγκατάσταση, επικοινωνήστε με το Τμήμα Καταναλωτών στο 2262022547 για να διαπιστωθεί από την υπηρεσία και να πετύχετε μείωση του λογαριασμού.

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού

Θέση "Χοροβοϊβόδα"

Ταμείο ΔΕΥΑΘ
Δευτέρα - Πέμπτη 07:30 - 14:00
Παρασκευή 07:30 - 13:30

Γραφεία
Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 - 14:30

Ανακοίνωση προσλήψεων για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών – άτομα 3

Η ΔΕΥΑΘ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών, συνολικά τριών (3) ατόμων.

Αφορά συγκεκριμένα στην πρόσληψη ενός (1) ατόμου με ειδικότητα ΔΕ Τεχνίτη Υδραυλικού και δύο (2) ατόμων με ειδικότητα ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Από Πέμπτη 17/03/2022 έως και τη Δευτέρα 28/03/2022.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήβας, Τ.Κ. 32200 - Θήβα, απευθύνοντάς την στην Οικονομική και Διοικητική Υπηρεσία, υπόψη κου Λαμπρόπουλου Νεκτάριου (τηλ. επικοινωνίας: 2262022547).

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ και το παράρτημα της ανακοίνωσης εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση εδώ.

Το νερό είναι πολύτιμο, είναι πολιτισμός.
Είναι ο δικός μας πολιτισμός.

@ πίνω νερό βρύσης

Το νερό της βρύσης είναι το πλέον ασφαλές και φθηνό νερό.

  • Ελέγχεται καθημερινά από πλευράς ποιότητας.
  • Περιέχει όλα τα αναγκαία για τον ανθρώπινο οργανισμό ιχνοστοιχεία.
  • Αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, λόγω της πρόσμειξης χλωρίου και της συνεχούς ροής του στους σωλήνες.
  • Είναι κατά μέσο όρο 300 φορές φθηνότερο από το εμφιαλωμένο νερό.
  • Έχει ευχάριστη γεύση και οσμή και είναι πάντα δροσερό.
  • Δεν χρησιμοποιούνται πλαστικά μπουκάλια για τη διάθεσή του, τα οποία επιβαρύνουν ανεπανόρθωτα το περιβάλλον κατά την παραγωγή, συσκευασία, μεταφορά και απόρριψή τους.
  • Δεν έρχεται σε επαφή με το πλαστικό του μπουκαλιού, το οποίο σε υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να αφήσει βλαπτικές ουσίες στο νερό.
© 2022 Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Θήβας